Sponsoren
Inloggen
Vacatures

 Evenementencommissie

Commissieleden Evenementencommissie

 

 Jongste Jeugd Commissie: 

Lijncoördinator 6-tallen


Senioren Commissie

Commissielid senioren


Zaalhockey:

Commissielid zaalhockey


Vrienden van HC Gemert


Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag

Nieuwsafbeelding

1-10-2016 | 
De competitie is nog maar een paar weken oud en onze berg gevonden voorwerpen is alweer mega groot. Wij adviseren iedereen om kleding, sticks en andere spullen te voorzien van naam en telefoonnummer. Dat helpt om eigendommen weer terug te vinden/bezorgen.

Nieuwsafbeelding

25-9-2016 | 
Zit jij op het voortgezet onderwijs en zoek je dit jaar een plek voor je maatschappelijke stage? Dan kun je misschien bij HC Gemert terecht. Stuur een mail aan secretaris@hcgemert.nl Vermeld duidelijk hoeveel uur je stage wilt lopen, op welke dagen je dat kan, wat je wilt doen (denk aan ondersteunen bij training, ondersteunen bij de bardienst
Lees meer >>
22-9-2016 | 
Alle coaches van onze Jeugdteams en de trainers van de Benjamins worden in een nieuw jasje gestoken: zij krijgen een unieke HCG-jas. De 3 Gemertse bedrijven: Brabant Accountants, Ster Stucadoorswerken en Handelsonderneming Topscore zijn de sponsors van deze mooie jassen. Wij zijn deze 3 Gemertse ondernemers erg dankbaar voor hun initiatief en
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

28-8-2016 | 
Ontdek de voordelen van onze hockey app! Zo werkt het veel makkelijker dan Teamers, omdat alle wedstrijdinformatie vanuit LISA wordt ingevoerd. Niemand van je team hoeft dus handmatig alle wedstrijden in te voeren en te wijzigen. In LISA is alle info altijd bijgewerkt. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

27-6-2016 | 
Ben jij ook al benieuwd wanneer we na de zomervakantie starten met de trainingen? Op de website vind je onder 'nieuws' een 'jaarplanning trainingen'. Daarin staan belangrijke data (wanneer is het wel of juist geen training etc). Noteer de data in je agenda.

Nieuwsafbeelding

24-11-2014 | 
Het tenue van Hockeyclub Gemert is exclusief te koop bij Gunneman Intersport (Steenweg 12 in Helmond) en kan besteld worden via hun vernieuwde  webwinkel . 
Lees meer >>
Handige links
Agenda
3-10 
1e avond coachopleiding door KNHB voor HCG
17-10 
2e avond coachopleiding door KNHB voor HCG
10-12 
Galafeest
11-6 
Afsluitende BBQ seizoen 2016-2017
12-6 
Start open selectietrainingen junioren
17-6 
Jongste Jeugddag
17-6 
Kampioenentoernooi Junioren
Hele agenda
Uitslagen
JB1 Oss JB2 2-1
JB2 MHCV JB2 0-12
JC1 MHC Best JC2 3-1
JD1 HC Helmond JD2 6-2
JD2 HCAS JD1 7-0